Arriba la Festa Major de Sants 2017

 

 

Festa Major de Sants 2017Des d'aquest dissabte 19 i fins al 27 d'agost torna la Festa Major de Sants. Aquest any seran 20 els espais que hi participen, incloent-hi els tres espais de la Festa Major Alternativa i l'espai dels Castellers de Sants.

Degut a l'atemptat a la Rambla s'han suspès fins dilluns alguns actes de la Festa Major de Sants. Es mantenen tots els actes diürns, però queden anul·lats els actes institucionals de dissabte i diumenge (pregó, lliurament de premis i obertura Lleialtat Santsenca), i també romandrà tancada la fira d'atraccions del costat de l'Estació de Sants. S'han suspès i s'està estudiant realitzar en algun altre moment el cercavila i la ballada de sardanes. També s'han suspès els concerts de dissabte a tots els espais de festes, incloent la Festa Major Alternativa i Castellers.

La Festa Major Alternativa ha suspès els concerts de dissabte als tres espais i igual que molts altres carrers reprogramarà alguns dels actes el dilluns. Els Castellers de Sants han suspès totes les activitats de dissabte. Es mantenen arreu les activitats diürnes de diumenge i cada comissió està decidint què fer amb els concerts de diumenge.

Totes les comissions de festes, les que formen part de la Federació, les de Festa Major Alternativa i Castellers han convocat a una concentració demà dissabte a les 20h a l'Espanya industrial per condemnar els atacs a Barcelona i Cambrils, i han convidat a tothom a sumar-s'hi.

Seguirem informant a mesura que hi hagi més informació sobre la resta d'espais i de qualsevol modificació en el programa.