Comença la Festa Major Alternativa de Sants 2015

Cartell Festa Major Alternativa 2015Ahir dimarts va començar el muntatge de la Festa Major Alternativa al Parc de l'Espanya Industrial, i a la nit es va donar el toc de sortida a l'edició d'enguany amb el popular cercacarrers. Avui s'inaugurarà l'escenari de l'Espanya Industrial amb l'espectacle Marabunta, de Guillem Albà i The All in Orchestra, a més de la santsentca Barcelona Ska-Jazz Orquestra.

Els concerts i activitats a l'Espanya Industrial continuaran fins el proper dissabte 29. Divendres hi haurà un dinar popular per tal de recollir diners per a la caixa de resistència dels treballadors de Movistar, i a les 17h hi haurà una xerrada per explicar el seu cas. Els treballadors de Movistar seran molt presents a la Festa Major, amb una parada informativa cada dia.

Dissabte 29 hi haurà una ruta històrica pel barri, el concurs de paelles, la cursa de pasteres i les activitats de la Festa Major Alternativa Infantil. La Festa major acabarà diumenge amb la Cursa de Carretons, a les 17h al costat de Can Vies.