S'acosta la Festa Major de Sants 2015!

Cartell Festa Major Alternativa de Sants 2015Ja falta menys per la Festa Festa Major de Sants 2015. Aquest any se celebrarà del 22 al 30 d'agost, és a dir, agafarà dos caps de setmana complerts.
Enguany estem d'enhorabona per que dos nous carrers s'afegiran a la Festa Major de Sants i guarniran els seus carrers. Seran els carrers Gaiarre i Papín, que estan treballant amb força per deixar-ho tot preparat.

La Festa Major Alternativa organitzada per l'Assemblea de Barri es farà un any més al Parc de l'Espanya Industrial, espai consolidat després de l'èxit de les anteriors edicions. Un any més hi tornarà a haver parades informatives de diverses entitats i moviments socials durant el dia, programació infantil, activitats de cultura popular i desenes de concerts per a tots els públics. No cal oblidar que un any més els Castellers de Sants també organitzaran la seva pròpia programació.

Per seguir tota l'actualitat i notícies de la Festa Festa Major de Sants 2015, no oblideu visitar aquesta web i seguir-nos al Facebook. Disposeu de tota tota la programació per que la podeu trobar desglossada per dies, espais i tipus d'acte. També publicarem l'especial informatiu de 'La Burxa' tant bon punt estigui llest.

Visca la Festa Major de Sants!